Speakeri
<  Speakeri & Traineri
Andrei Vuia

"Fotografia e singurul mod în care poți să îi spui minții ce să gândească, ochilor ce să vadă și sufletului ce să simtă."

Atunci când a realizat acest lucru, Andrei a decis ca, după 10 ani, să pună pe plan secund jobul în vânzări pentru a se concentra asupra laturii artistice, în care simțea că poate pune mai mult suflet. Fiind de mult pasionat de editare foto, design, manipulare foto, a simțit nevoia de a da viață acestei dorințe.

De la bun început, a fost atras de portrete, chipuri, emoții - nu atât de peisaje sau produse. Apoi a decis să încerce fotografia de nuntă ca business și și-a dat un termen de un an de zile pentru a reuși în acest domeniu.

Din fericire, a fost rapid recompensat cu recunoaștere și atenție, pentru toată dăruirea pusă în meserie. Iar pentru că a reușit, a început să simtă nevoia de a împărtăși cu alții, ajutându-i să obțină și ei aceleași satisfacții din fotografie.

În ultimii doi ani, ajutat de studiile de Marketing pe care le are la bază și de anii săi de experiență în vânzări, s-a profilat pe a-și ajuta colegii de breaslă, fotografi, în ceea ce ține de crearea planului de business, evaluarea prezenței online, identificarea publicului țintă, realizarea strategiei optimă în funcție de buget și planificarea obiectivelor de vânzări.